MedLife anunţă semnarea achiziţiei pentru 80% din Grupul Medici`s

F.D.
Piaţa de Capital / 21 iunie 2022

MedLife anunţă semnarea achiziţiei pentru 80% din Grupul Medici`s

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţiei pentru 80% din acţiunile celui mai important operator medical local din regiunea de vest, Medici's, potrivit unui comunicat de presă.

Tranzacţia marchează o consolidare puternică în zona de vest a României şi are drept obiectiv ca în următorii 2-3 ani să transforme Timişoara într-unul dintre cele mai puternice hub-uri regionale de sănătate.

Potrivit, reprezentanţilor MedLife, odată cu finalizarea achiziţiei, echipa actuală de management îşi va păstra integral atribuţiile.

"În materie de expansiune şi de furnizarea serviciilor medicale de top, planurile Medici's au ajuns pe acelaşi teren fertil cu cele ale MedLife. A existat de la început o congruenţă a liniilor noastre de business, a viziunii de extindere şi transformare a zonei de vest. Există un potenţial semnificativ în zonă şi prin parteneriatul cu MedLife vom deveni o poartă de acces pentru milioane de oameni care îşi doresc servicii medicale complexe si calitative", a menţionat dr. Adrian Badescu, fondatorul si CEO-ul Medici's.

"Medici's devine un partener strategic cu un rol bine definit in ecosistemul MedLife. Împreună avem ca obiectiv sa poziţionăm şi să transformăm regiunea de vest într-un hub medical performant. În strategia pe termen lung a MedLife spitalele reprezintă un punct central şi ne propunem să contribuim considerabil pentru dezvoltarea acestora. Avem pe de-o parte o populaţie îmbătrânită, patologii complexe, iar pe de altă parte sesizăm şi schimbarea de mentalitate a pacienţilor care accesează mult mai frecvent serviciile medicale integrate, personalizate şi cu un grad ridicat de complexitate. Odată cu inaugurarea Medici's Hospital vom avea o reţea de 16 spitale la nivel naţional", a declarat Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Achiziţia derulată de MedLife presupune preluarea celor 4 clinici Medici's, a laboratorului Laborix si a Medici's Hospital. În acest moment, aceasta tranzacţie este supusă aprobării Consiliului Concurentei.

După finalizarea tranzacţiei, MedLife va deţine în Timişoara 5 clinici, 2 laboratoare, 1 spital multidisciplinar de mari dimensiuni si 1 laborator de celule stem.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb